Celebritatile sunt atente la … echipamentele bebelusilor

Celebritatile sunt atente la … echipamentele bebelusilor
Comments Off on Celebritatile sunt atente la … echipamentele bebelusilor, 08/06/2016, by , in Vision & Trends

Celebritatile de peste ocean sunt recunoscute ca fiind foarte atente la aspectul lor si accesoriile pe care le aleg atunci cand paparazzi sunt pe urmele lor. Chiar si cand vine vorba de accesoriile pentru copii lor, acestea nu se dau in laturi de la modele de carucioare foarte in trend, ale brandurilor consacrate si apreciate atat in America cat si in Europa.
Astfel, Zooey Deschantel a fost surprinsa dupa ce iesea de la cina cu sotul ei care impingea  o scoica PIPA de la Nuna, cu mare grija pentru bebelusul care se afla in aceasta.

gwen stefani 2

Gwen Stefani – in bizita aici la un parc de distractii din California –  este o alta fana a accesorilor, alegand pentru copilul ei un carucior  dar si un model IVVI cu scoica PIPA atasata.
Nici Miranda Kerr nu se lasa mai prejos, aceasta a fost surprinsa de paparazzi impingand tot un carucior PEPP LUXX de la, in care statea vesel catelul ei! Bineinteles, s-a asortat perfect cu nuanta inchisa a caruciorului adoptand o tinuta “All black”. Kourtney Kardashian isi plimba bebelusul cu un carucior IVVI, tot de la  Nuna, in timp ce super modelul Alessandra Ambrosio a iesit la plimbare ajutata de modelul Pepp Luxx nuanta black. De asemenea, Cristina Aguilera a fost surprinsa impreuna cu sotul ei care cara o scoica PIPA !

*EXCLUSIVE* Brentwood, CA - Brazilian Angel Alessandra Ambrosio stepped out for a stroll with her little ones Anja and baby Noah along with their grandmother. AKM-GSI September 14, 2013 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 steve@akmgsi.com sales@akmgsi.com or Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com ginsburgspalyinc@gmail.com

Cand vine vorba despre bebelusi, NUNA a reusit sa aduca pe piata  produse simple, inteligente si stilate ! Concepute de designeri olandezi vizionari, supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate –  preia o parte din responsabilitatile parintilor, astfel incat acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi. Adevarul e ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva vreme, de aceea  si-a propus sa imbine utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficienta cu eleganta. Toate produsele  respecta aceeasi regula, fie ca e vorba despre PEPP – caruciorul ultracompact, manevrabil cu o singura mana, LEAF – sezlongul ce imita miscarea relaxanta a unei frunze, SENA  – patutul care se pliaza in cateva secunde sau ZAAZ– scaunul care creste o data cu bebelusul.

Pentru mai multe detalii : http://www.bebebrands.ro/

About Business life