Cel mai scump spațiu comercial din București costă 5,1 milioane de euro

Cel mai scump spațiu comercial din București costă 5,1 milioane de euro
Comments Off on Cel mai scump spațiu comercial din București costă 5,1 milioane de euro, 06/01/2016, by , in Business today

Peste 350 de spații comerciale sunt disponibile spre vânzare în Capitală, cele mai scumpe fiind în zona ultracentrală și de Nord. Cel mai scump ajunge la suma de 5,1 milioane de euro.

Astfel, cel mai scump spațiu, 5,148 milioane de euro, este o clădire cu destinație de centru comercial, cu o suprafață totală de 8.000 mp și care se află în zona Gării de Nord. Pe locul următor, se află, cu 1,5 milioane de euro, un spațiu amplasat în zona Kogălniceanu-Cișmigiu, are 606 mp și este desfășurat pe 4 niveluri — demisol, parter și două etaje, conform site-ului spatiicomerciale.ro.

Un alt spațiu cu destinație comercială, cu o suprafață construită de 550 mp, amplasat în zona Eminescu are un preț cerut de 799.000 euro.

Totodată, clubul Bellagio de pe Șoseaua Ștefan cel Mare este scos la vânzare de o bancă pentru suma de 1,04 milioane de euro.

Cel mai ieftin spațiu comercial scos la vânzare este un chioșc de 4 mp amplasat la stația de metrou Pipera pentru care se cere 6.000 de euro.

About News Report