Cel mai mare “Mall” de tatuaje din Romania inaugurat de Ami James

Cel mai mare “Mall” de tatuaje din Romania inaugurat de Ami James
Comments Off on Cel mai mare “Mall” de tatuaje din Romania inaugurat de Ami James, 14/06/2016, by , in Evenimente

Ami James de la Miami Ink vine în România la deschiderea celui mai mare salon de tatuaje din țară. Celebrul tattoo artist din SUA inaugurează și prima școală de tatuatori din tara intr-un spatiu de peste 500 de metri patrati ce va cuprinde saloane de tatuaj, magazine si  accesorii.

Ami James, vedeta internațională cunoscută datorită reality show-ului Miami Ink, vine în premieră în România pentru un dublu eveniment – deschiderea primeișcoli de artiști tatuatori din România, dar și inaugurarea celui mai mare salon de tatuaje din țară, Next Level Tattoo.

O adevarată legendă pentru toți artiștii  și fanii tatuajelor din lumea întreagă, Ami James este invitatul special al Asociației Tattoo & Piercing România.Vedeta nu va face doar prezența la evenimentele pregătite, ci își va pune talentul în acțiune cu demonstrații live în arta tatuajului la sediul Next Level Tattoo, situat în cartierul Militari din Capitală.

Din momentul în care va ajunge în țară,  Ami James va avea un program încărcat și bine planificat de Asociația Tattoo & Piercing România. Sâmbătă, 18 iunie, vedeta va participa la un eveniment tip opening party, dedicat tuturor prietenilor salonului, iar luni, 20 iunie, Ami James va fi cap de afiș al conferinței de presă unde se va discuta în detaliu deschiderea celui mai mare salon de tatuaje și a primei școli de artiști tatuatori din România. Seara zilei de 20 iunie va fi rezervată distracției, în aceeași locație din Șos. Virtuțiinr. 2C, unde celebrul maestru în arta tatuajului va participa la un eveniment monden în care va sărbători alături de vedete autohtone și organizatori.

Printre noile figuri ale salonului se numără și Emilio Gonzalez, cea mai reprezentativă personalitate din domeniul body-modification din toată lumea, care se va ocupa de secțiunea dedicată body-piercing și tattoo supply din cadrul Next Level Tattoos. Emilio Gonzalez este recunoscut pe plan mondial datorită numeroaselor inovații pe care le-a adus industriei body-modification și body-piercing și este o personalitate familiară în cadrul numeroaselor convenții de tatuaje la care a participat. Tot de la Emilio Gonzalez vor putea fi achiziționate articole de îmbrăcăminte, accesorii și bijuterii specifice stilului alternative.

Școala de tatuaje se bucură de un sediu generos de peste 500 mp, întins pe 4 niveluri, cu săli de clasă, magazine de accesorii și echipamente pentru tatuatori, salon de tatuaje, body mod, piercing și o recepție elegantă. Primul curs de tatuaje și micropigmentare al școlii este format din 720 ore de teorie îmbinată cu practică, desfășurate pe o perioadă de 8 luni, iar absolvenții examenelor vor obține o diplomă autorizată de Ministerul Învățământului și ANC cu specializareaTatuator, cod COR 514206. Printre profesorii permanenți ai școlii se numără John Maxx, Maria Păuna, Azoiței Constantin, Ovidiu Popartansi Attila Debelka. Aceștia vor fi prezenti si la conferința de presă inaugurală de luni, 20 iunie.

 

Tatuaje multi

Ami James este unul dintre cei mai cunoscuți maeștri în arta tatuajului datorită reality show-urilor de televiziune Miami Ink și ulterior NY Ink, difuzate la TLC. Totodată, vedeta de peste ocean deține propriul lanț internațional de saloane de tatuaj – Love Hate Tattoos, cu filiale atât în SUA cât si în Europa, și este asociat al brandului de haine DeVille. Ami mai deține o serie de cluburi, Love Hate Social Club și a înființat platforma online Tattoodo unde toți iubitorii tatuajelor pot găsi sfaturi și inspirație.

Mai multe informații despre curs sunt disponibile la www.tatuator.ro, www.atpr.ro

Conferința de presă va avea loc luni, 20 iunie 2016, la ora 11:00, la sediul Next Level Tattoos din Sos. Virtuții nr. 2C, alături de Amy James de la Miami Ink, Emilio Gonzalez, Costi Azoiței, Maria Păunași John Maxx. Seara, începând cu ora 19.00, Ami James va sărbători alături de vedete din România inaugurarea Next Level Tattoos printr-un eveniment exclusivist.

 

About Business life