Cel mai bogat om are o idee REVOLUȚIONARĂ: angajații să lucreze trei zile pe săptămână

Cel mai bogat om are o idee REVOLUȚIONARĂ: angajații să lucreze trei zile pe săptămână
Comments Off on Cel mai bogat om are o idee REVOLUȚIONARĂ: angajații să lucreze trei zile pe săptămână, 10/10/2014, by , in Business today

Mexicanul Carlos Slim, cel mai bogat om din lume la ora actuală, vine cu o propunere revoluționară pentru cei care merg cinci zile din săptămână la job: ar fi mai productivi daca ar munci doar trei zile pe saptamana.

Cui nu i-ar placea sa munceasca mai putin si sa fie platit la fel? Mexicanul Carlos Slim este de parere ca persoanele care muncesc merita sa aiba mai mult timp la dispozitie si nu doar doua zile la finele saptamanii.

“Ar trebui să aveţi mai mult timp pentru voi în timpul întregii vieţi, nu doar atunci când împliniţi 65 de ani şi ieşiţi la pensie”, a declarat Carlos Slim pentru CNNMoney.

Acesta a adaugat: “Aparatele ar trebui să lucreze 24 de ore şi serviciile ar trebui să funcţioneze cât mai mult timp posibil. Este o societate a cunoaşterii şi a experienţei. Ai mai multă experienţă şi cunoaştere atunci când ai 60, 65 sau 70 de ani”. Omul de afaceri propune şi schimbarea duratei turelor, de la 8 ore la 11 ore, şi mărirea vârstei de pensionare de la 65 la 75 de ani.

Cu o avere estimată la circa 83 de miliarde de dolari, mexicanul Carlos Slim este în prezent cel mai bogat on din lume

About News Report