Ce prime de Paște iau angajații din România

Ce prime de Paște iau angajații din România
Comments Off on Ce prime de Paște iau angajații din România, 08/04/2015, by , in Business today

Sărbătorile de Paşte vin cu veşti bune pentru angajaţii din companiile private, dar mai ales petnru cei din cele de stat. Mulți angajați din România vor încasa prime consistente.

Angajaţii de la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti (RASP) vor lua și ei prime. Valoarea acestora este de 500 de lei impozabili. Practic, fiecare angajat va beneficia de 330 de lei.

Cei 1.800 de salariaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad, cel mai mare agent economic din judeţul Vaslui, vor beneficia de prime de Paşti în valoare de câte 210 lei fiecare.

La Petrom vor fi din nou cele mai mari prime. Surse din cadrul conducerii spun că angajații vor ridica în jur de 1000 RON de căciulă plus un coș cu bunătăți.

Patronii restaurantelor si ai societatilor de transport marfuri din Buzău le vor acorda angajatilor prime in bani, care pot ajunge chiar si la 300 de lei.

La Botoșani, angajații Urban Serv vor lua o primă de 150 de lei. Cei de la stația de termoficare Modern Calor sunt mai norocoși și vor lua 250 de lei ca Primă de Paște.

La Romgaz și Hitroelectrica, angajații primesc pentru Sărbători bonusuri în valoare de 700 de lei.

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia vor primi de Paşte prime în valoare de 700 de lei.

About News Report