Ce mănâncă românii în noaptea dintre ani?

Ce mănâncă românii în noaptea dintre ani?
Comments Off on Ce mănâncă românii în noaptea dintre ani?, 29/12/2015, by , in Evenimente

Sarmalele, caltaboșii, piftia și salata boeuf sunt preparatele care nu lipsesc de pe masa de Revelion a românilor. Pentru cei care s-au săturat de mâncăruri tradiționale, sunt puține restaurante din Capitală, care oferă o alternativă.

Să fie un meniu italienesc, franțuzesc sau ce ziceți de un meniu american? În ultimii ani, tot mai mulți români aleg să mănânce sănătos și astfel ideea de a înlocui carnea de porc cu carnea de vită nu mai pare neobișnuită. Odată cu cererea au crescut și pretențiile, unul dintre restaurantele cu specific american își răsfață clienții, cu carne de vită premium importată din Australia și Uruguay.

Delicatesele sunt cuprinse într-un meniu, care începe de la 445 de lei, ce vă poate asigura o experiență culinară savuroasă, într-o atmosferă extraordinară, pe acorduri live. De la tartar de vită cu ulei de trufe și sos bernaise, somon pave a la plancha sau mușchi de vită Royal, cu foie gras rumenit, până la sorbetto.

„Piesa de rezistență din meniul de Revelion este tartarul de vită cu ulei de trufe, o combinație inedită, într-un amestec de carne de vită Red Angus, și ingrediente premium, care va delecta papilele gustative ale gurmanzilor. Mușchiul de vită Royal, făcut din cea mai bună carne, adusă din Australia, va încânta simțurile prin suculența și frăgezimea sa”, a precizat Chef Nicolae Costache.

De pe masă nu lipsește băutura atent selecționată, care să completeze fiecare fel de mâncare. Toată noaptea barul vă stă la dispoziție, iar barmanii vor fi încântați să vă servească. Pentru petrecăreții care vin în grupuri de minim 10 persoane, organizatorii au pregătit discount-uri substanțiale.

De Revelion, restaurantul Red Angus Steakhouse pregătește pentru toți gurmanzii meniuri delicioase, iar atmosfera va fi completată de o trupă care va cânta live.

About Business Editor