Ce fel de apartamente caută bucureștenii

Ce fel de apartamente caută bucureștenii
Comments Off on Ce fel de apartamente caută bucureștenii, 28/11/2014, by , in Business today

Conform unui studiu realizat de site-ul imobiliar HomeFinders.ro, cel mai căutat apartament al Capitalei se află în zona Tineretului, are trei camere, o suprafață utilă de peste 70 de metri pătrați și este situat la etaje intermediare.

Cercetarea a pornit pe baza celor 600 de utilizatori ai platformei HomeFinders.ro care au căutat un apartament în București.

Zona Tineretului este preferată atât pentru apropierea de Piața Unirii și accesul la două magistrale de metrou, cât și pentru existența băncilor, a spațiilor comerciale și a Parcului Tineretului. Un astfel de apartament are prețuri cuprinse între 65000 de euro și 100.000 de euro, dacă nu este nou și poate depăși 130.000 de euro dacă imobilul este construit recent.

Următoarele două zone aflate în interesul cumpărătorilor din Capitală sunt Aviației și 1 Mai, însă aici oferta este destul de precară și cererea destul de mare.

“Piața rezidențială a Capitalei a intrat într-un nou ciclu de evoluție. Astăzi, zonele semicentrale, centrale și de Nord se confruntă cu o lipsă de oferte care să acopere cererea în creștere. Ne așteptăm ca situația să se schimbe în următoarea perioadă, întrucât în aceste zone a fost demarat un număr important de proiecte rezidențiale”, a declarat Matei Maloș, Managing Partner HomeFinders.ro, conform capital.ro.

About News Report