Cauți un job? Peste 40 de angajatori vor fi la bursa locurilor de muncă ReASPIR CRESCENDO

Cauți un job? Peste 40 de angajatori vor fi la bursa locurilor de muncă ReASPIR CRESCENDO
Comments Off on Cauți un job? Peste 40 de angajatori vor fi la bursa locurilor de muncă ReASPIR CRESCENDO, 11/10/2015, by , in Evenimente

Peste 40 de angajatori participă la bursa locurilor de muncă ReASPIR CRESCENDO din București.

Bursa se adresează persoanelor șomere, în special șomeri tineri și șomeri de lungă durată, dar și persoanelelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Evenimentul se desfășoară în perioada 16-18 octombrie la Biblioteca Centrală Universitară București, conform următorului program:
–    vineri și sâmbătă între 10:00 – 19:00;
–    duminică între 10:00 – 16:00.

Pe parcursul celor 3 zile de eveniment, vizitatorii au oportunitatea de participa la seminarii, tombole și activități din cadrul bursei, gândite special pentru ei. Principalul obiectiv al evenimentului este de a facilita întâlnirea dintre aproximativ 1.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorii din municipiul Bucuresti și județele limitrofe, contribuind astfel la creşterea ratei de ocupare din regiunea București-Ilfov și Sud Muntenia.

Proiectul ReASPIR CRESCENDO, inițiat de către FARMEXPERT DCI, în parteneriat cu CITIUS HR și Asociația Pro Societate „Sf. Ciprian” contribuie la creșterea gradului de ocupare în rândurile categoriilor cu risc crescut, în special someri tineri și someri de lungă durată, din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud Muntenia, Vest, Centru, Nord-Vest și București-Ilfov, prin măsuri de informare și consiliere profesională, instruire, antreprenoriat și plasare pe piața muncii.

About News Report