Cate dispozitive conectate la internet vor exista in 2020

Cate dispozitive conectate la internet vor exista in 2020
Comments Off on Cate dispozitive conectate la internet vor exista in 2020, 08/06/2015, by , in Lifestyle

In cea de-a doua zi a Summitului Regional de Securitate Cibernetica de la Palatul Parlamentului, Bruce Andrews, adjunctul Secretarului pentru Comert din cadrul Departamentului Comertului din SUA, a declarat ca numarul dispozitivelor conectate la Internet se va tripla, la nivel mondial, urmand ca pana in anul 2020, sa ajunga si chiar sa depaseasca 50 de miliarde de unitati.

“Cum numarul atacurilor cibernetice creste in Europa si in intreaga lume, este timpul sa identificam solutiile tehnologice si politicile necesare pentru a ne proteja si a ne reveni dupa viitoarele amenintari. Mediul digital este parte integranta a activitatii autoritatilor si companiilor si a vietii noastre de zi cu zi.”, a subliniat oficialul american.

Acesta a adaugat: “In cea de-a doua zi a Summitului Regional de Securitate Cibernetica de la Palatul Parlamentului, Bruce Andrews, adjunctul Secretarului pentru Comert din cadrul Departamentului Comertului din SUA, a declarat ca numarul dispozitivelor conectate la Internet se va tripla, la nivel mondial, urmand ca pana in anul 2020, sa ajunga si chiar sa depaseasca 50 de miliarde de unitati”.

Guvernul Romaniei, prin Ministerul pentru Societatea Informationala /MSI/, impreuna cu Departamentul Comertului al SUA si Serviciul Comercial al Ambasadei SUA la Bucuresti, organizeaza, in perioada 11-13 mai, la Palatul Parlamentului, Summitul Regional de Securitate Cibernetica.

La eveniment vor participa 17 state din Europa Centrala si de Sud-Est, care isi vor prezenta politicile in domeniul securitatii cibernetice.

About News Report