Cătălin Botezatu, noua imagine a brandului Lamoza

Cătălin Botezatu, noua imagine a brandului Lamoza
Comments Off on Cătălin Botezatu, noua imagine a brandului Lamoza, 13/12/2014, by , in Evenimente

Cătălin Botezatu și-a petrecut peste cinci ore miercuri, cu o ședință foto desfășurată într-un hotel de cinci stele din Capitală.

Nimic ieșit din comun pentru prezentatorul emisiunii „Supermodels” de la Kanald D, care frecvent realizează ședinte foto pentru colecțiile sale. Însă de această dată Bote a fost chiar el protagonistul shootingului, datorită unui contract de imagine între vedetă și unul dintre cele mai cunoscute branduri  internaționale de genţi de voiaj.

Cătălin Botezatu și-a început ziua de miercuri cu o vizită la copiii de la o grădiniţă din Pajura, iar pe seară a avut o prezentare de rochii, însă mijlocul zilei a fost dedicat exclusiv unei şedinţe foto care l-a umplut de energie pe celebrul designer. În urmă cu câteva săptămâni, el a semnat un contract cu brandul Lamonza pentru a le reprezenta imaginea. Cu această ocazie, în cadrul hotelului Radisson Blu a avut loc un shooting cu mai multe produse din cea mai recentă colecţie a repectivei mărci. Roşii, albastre sau gri metalic, trolerele au umplut camera de hotel, iar Cătălin a petrecut peste cinci ore la machiaj si pozând printre ele.

“Am ales sa lucram cu Cătălin Botezatu deoarece este o figură prolifică recunoscuta în moda românească. Credem cu putere ca asocierea cu el va onora produsele noastre si ne bucura acceptul lui Catalin  de a ne reprezenta.

Brandul Lamonza este pe piaţa românească de 20 de ani, iar acest moment va fi aniversat printr-un eveniment grandios, în cadrul căruia vom anunta colaborarea cu  Catalin Botezatu. El va fi Lamonza Brand Ambassador timp de un an. Totodată, prin acest eveniment, sărbătorim şi reuşita noastră în vanzari pe 2014.” Declara  Youssef Mustafa managing partner al  AZAD ENTERPRISES (distribuitor lamonza in romania – http://www.azad.ro/ro/)

Lamonza va anunta oficial ca Botezatu  este noul Brand Ambasador  si va da  publica  fotgrafiile de la sedinta  in cadrul unui eveniment ce va avea loc marti 16 decembrie  ora 19.00, la Marriott.

About Business Editor