Cat Music lanseaza “The Music | Scoala Industriei Muzicale”

Cat Music lanseaza  “The Music | Scoala Industriei Muzicale”
Comments Off on Cat Music lanseaza “The Music | Scoala Industriei Muzicale”, 04/07/2014, by , in Evenimente

 

“The Music | Scoala Industriei Muzicale”, este prima scoala de muzica care integreaza atat partea de talent management, cat si pe cea de productie muzicala.

The Music este un joint venture dintre  Cat Music, Vlad Ionescu – fondatorul Scolii de Televiziune ”Tudor Vornicu”  si profesionisti ai peisajului muzical autohton.

Cu suportul deMoga Music, Voltaj Academy si Big Bounce – scoala de dans a lui CRBL, “The Music” ii va avea ca profesori pe Marius Moga, Calin Goia, CRBL, hitmaker-ul Laurentiu Duta, dar si pe Elena Gheorghe, care le va dezvalui cursantilor secretele meseriei de artist.

Un pachet complet in cadrul programului KickStart contine:

1. evaluarea potentialului artistic și de prezentare,

2 .cursuri de stil, make-up, marketing si branding personal, prezentare in public, in fata camerei de filmat si de fotografiat,

3. cursuri de canto,

4. compoziție piesa, aranjament muzical,

5. inregistrare si masterizare audio in studio professional,

6. videoclip (sinopsis, scenariu, decupaj, filmare, montaj) si

7. promovare pe canale digitale, radio si TV.

Durata cursurilor, pentru fiecare specializare, este intre 24 – 36 de saptamani, impartite astfel: 30% notiuni teoretice pure, 40% aplicatii practice (proiecte de laborator) si 30% practica la partenerii din industrie.

“The Music” este o entitate educationala si de formare care a luat nastere raspunzand  nevoilor industriei muzicale pentru personal calificat in urmatoarele domenii: ingineri sunet si producție muzicala, organizatori, manageri de concerte si regizori sau producatori de videoclipuri.

Prioritatea scolii de muzica este sa ofere un mediu de invatare placut, eficient, cat mai apropiat de rigorile si disciplina profesionala pe care industria muzicala le cere in ziua de azi.

De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte  O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele. Cu o cota de piata de peste 30% si un catalog  ce depaseste 6000 de piese, Cat Music reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti ai momentului – Delia, Elena Gheorghe, Smiley, CRBL, What’s Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift si altii. Artiștii de top din portofoliu și cei peste 1 milion de abonați la canalul de youtube sunt atuurile care confirmă pozitia  Cat Music in piata muzicala romaneasca.

 

 

About Business Editor