Cât încasează Nei Guard pentru a păzi metroul?

Cât încasează Nei Guard pentru a păzi metroul?
Comments Off on Cât încasează Nei Guard pentru a păzi metroul?, 07/01/2015, by , in Business today

Metrorex a încheiat la finele anului trecut cu firma Nei Guard un acord-cadru în valoare de 55,9 milioane lei (12,4 milioane euro), inclusiv TVA, cu o durată de doi ani şi jumătate, pentru servicii de pază, monitorizare şi intervenţii la metrou.

La finele anului trecut, Metrorex a organizat o licitație deschisă pentru servicii de pază ale metroului unde s-au înscris doi ofertanţi. Câștigătoare a fost firma Nei Guard.

Nei Guard va primi în jur de 12,4 milioane de euro. Durata acordului este de 30 de luni, Metrorex estimând că va încheia minim 3 şi maxim 30 de contracte subsecvente. Serviciile vor viza atât staţiile, cât și trenurile şi depourile metroului bucureștean, scrie Mediafax.

Ce asigură Nei Guard?

“Asigurarea serviciilor de pază, monitorizare şi intervenţie se va face după un program astfel stabilit încât să acopere atât intervalul orar în care staţiile şi trenurile de metrou sunt disponibile (conform orarului/ graficului de circulaţie) accesului publicului pentru efectuarea călătoriei, precum şi pe timpul nopţii, acolo unde analiza de risc la securitate fizică şi planurile de pază impun acest lucru”, s-a specificat în caietul de sarcini aferent procedurii de achiziţie.

About News Report