Cat costa sa inchiriezi un tren de calatori in Romania

Cat costa sa inchiriezi un tren de calatori in Romania
Comments Off on Cat costa sa inchiriezi un tren de calatori in Romania, 03/09/2014, by , in Business today

Trenul Charter este un serviciu special al CFR Calatori prin care un tren poate fi „inchiriat” pentru a fi la dispozitia exclusiva a unui client persoana fizica sau juridica: firme, case de productie, agentii de turism, Tour – operatori etc.

In perioada ianuarie – iulie 2014, au fost incheiate 16 contracte pentru Trenuri Charter, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

Reprezentantii biroului de presa al companiei au precizat ca toate trenurile au fost inchiriate in scop turistic, insa nu au vrut sa ofere alte detalii in legatura cu rutele si tarifele practicate, invocand clauze de confidentialitate.

Pretul serviciului variaza in functie de optiunile clientului. De exemplu, pentru varianta de Tren Charter pe ruta Bucuresti Nord- Brasov si retur (in aceeasi zi), avand in compunere doua vagoane clasa I (salon) si un vagon restaurant, tariful de transport porneste de la 25 Euro/trenkm, informeaza agerpres.ro. Totodata, clientul este cel care stabileste ruta si orarul trenului, precum si serviciile de care beneficiaza in timpul calatoriei: cuseta, bar bistro, restaurant etc.

Oferta se adreseaza in principal agentiilor de turism, firmelor si chiar persoanelor fizice care doresc sa organizeze un eveniment intr-un tren, fiind prezentata si la Targul de Turism care a avut loc in primavara la Romexpo.

Campania face parte dintr-un plan extins de marketing ce incearca sa promoveze serviciile CFR Calatori in contextul aparitiei operatorilor feroviari privati. Bilete reduse spre litoral, un serviciu imbunatatit de early booking si cardul Trenplus, ce asigura reduceri de 25% la achizitionarea biletelor, sunt cateva dintre ofertele prin care CFR Calatori incearca sa atraga atentia romanilor.

About News Report