Cat castiga un angajat al McDonald’s Romania?

Cat castiga un angajat al McDonald’s Romania?
Comments Off on Cat castiga un angajat al McDonald’s Romania?, 20/08/2015, by , in Business today

Pentru mulţi tineri, McDonald’s reprezinta un prim pas in cariera sau un loc de munca pe perioada vacantelor. Salariile oferite nu sunt foarte mari, insa acestea cresc treptat, exista posibilitati de avansare, se ofera spor de noapte sau de weekend si se platesc orele suplimentare, scrie adevarul.ro.

Astfel, un angajat al McDonald’s, cel mai mare lant local de restaurant din Romania, poate castiga la inceput un salariu net de aproximativ 1.000 de lei, insa acesta creste an de an cu cate 5% chiar daca ramane pe aceeasi pozitie in companie.

Pentru pozitia de Manager Trainee sau de Assistant Manager, salariul este mai mare, dar si responsabilitatea este pe masura, iar castigul salarial poate sa depaseasca 1.700 de lei pe luna.   „Salariul unui manager trainee incepe de la 2.100 brut + bonuri de masa + spor de noapte/weekend + alte sporuri. Deci, pe luna, iei minim 1.500 lei + bonurile de masa“, sustine un angajat al McDonald’s.

Cei care acumuleaza vechime in companie si promoveaza pot ajunge in 3-4 ani sa treaca prin toate etapele si sa ocupe pozitia de director de restaurant, pozitie pentru care salariul ajunge la aproximativ 1.500 de euro.

About News Report