Cât a vândut eMag de Black Friday și care a fost cea mai mare comandă?

Cât a vândut eMag de Black Friday și care a fost cea mai mare comandă?
Comments Off on Cât a vândut eMag de Black Friday și care a fost cea mai mare comandă?, 23/11/2015, by , in Business today

Cel mai mare retailer online, eMag, a vândut la ediţia din acest an a Black Friday 602.000 de produse în valoare totală de 202 milioane de lei (45,45 milioane de euro), cu trei milioane de lei sub estimările de la începutul săptămânii.

Anul trecut, eMag a avut vânzări de 165 de milioane de lei. “Este o zi istorică în comerţul online electro-it. Conform datelor noastre, peste 60% dintre cumpărăturile de Black Friday au fost făcute în magazinele online. Clienţii au apreciat preţurile mai bune, oferta diversificată şi posibilitatea de a returna produsele în 30 de zile. Dacă în mod normal cota uzuală este de 30% pentru online, de Black Friday am depăşit cu mult acest prag”, a spus Tudor Manea, directorul general eMag.

Cea mai mare comandă

Cea mai mare comandă facută vreodată online la eMAG este de 85.590 euro şi a fost realizată astăzi pentru Range Rover Sport 4.4 Diesel SDV8 HSE Dynamic Luxor redus cu peste 20.000 euro de la 105.667 euro.

Ce este Black Friday?

Black Friday este o sărbătoare americană prin care sub aspectul reducerilor substanţiale la diverse produse, retailerii reuşesc să atragă foarte mulţi clienţi ce sunt dispuşi să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, maşini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

About News Report