Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness 2015

Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness 2015
Comments Off on Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness 2015, 02/05/2015, by , in Evenimente

Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness, una din cele mai importante competitii internationale de profil, are loc intre 1 si 3 mai 2015 la Reghin. Evenimentul organizat de Federatia Romana de Culturism si Fitness si Primaria Reghin se va desfasura la Casa de Cultura “Eugen Nicoara” din Reghin, este prezentat de Roxana Ciuhulescu si va cuprinde recitaluri de exceptie ai unor artisti consacrati.

Maestrul Ovidiu Lipan Tandarica va deschide competitia sambata, 2 mai 2015, cu un moment artistic special creat pentru eveniment, un solo de percutie din „Visul tobosarului”. Cu o serie de hituri internationale la activ, Morris va incinge atmosfera cu un recital pe masura, iar frumoasele componente ale trupei Bambi vor aduce pe scena un show balcanic.

Gabriel Toncean, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, alaturi de Nenad Vuckovici, presedintele Federaţiei de Bodybuilding şi Fitness din Balcani, va sustine un discurs in deschiderea competitiei, in care sportivii participanti din diferite tari se vor intrece la 19 categorii de concurs.

Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness este realizat de Federatia Romana de Culturism si Fitness, Primaria Reghin, Ministerul Tineretului si Sportului, Clubul Sportiv Vointa Sebastiano Reghin si Lex Guard Security Reghin si este unul din cele mai prestigioase evenimente din domeniu.

afis Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness 2015

About News Report