Biletele RHYTHM OF THE DANCE, la mare căutare în Bucuresti

Comments Off on Biletele RHYTHM OF THE DANCE, la mare căutare în Bucuresti, 18/02/2015, by , in Evenimente

rytmIdeea de a viziona live povestea calatoriei celtilor de-a lungul timpului i-a entuziasmat pe bucuresteni; pentru spectacolul ce va avea loc in capitala, la Teatrul National, acestia au epuizat deja biletele de la Categoria 2 (100 de lei). Spectacolul Rhythm Of The Dance va avea loc pe 27 Aprilie la Sala Mare a celebrei cladiri recent modernizate.

In acest moment se mai gasesc bilete doar la Categoria 1 (200 de lei) si Categoria VIP (300 de lei). Cei care doresc sa vada acest spectacol ar trebui sa se grabeasca deoarece capacitatea salii este de doar 900 de locuri, iar tichetele se vand cu rapiditate.

In aceasta perioada, faimoasa trupa isi prezinta impresionantul show in Statele Unite ale Americii. Dupa aproape doua saptamani de spectacole sustinute in diverse orase din Israel precum Tel Aviv, Ierusalim, Haifa, etc, Rhythm Of The Dance duce sonoritatile si miscarile traditionale irlandeze pe teritoriul SUA timp de aproape doua luni de zile, urmand ca apoi sa soseasca in Romania.

Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in tara noastra in data de 24 aprilie la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie), bucurestenii putand urmari spectacolul in data de 27 aprilie, la Sala Mare a Teatrului National.

Pentru Bucuresti, biletele au urmatoarele preturi:

– 300 lei (Categoria VIP)

– 200 lei (Categoria 1)

– 100 lei (Categoria 2) SOLD OUT

Spectacolul „RHYTHM OF THE DANCE”, prezentat de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei va avea loc pe 27 Aprilie 2015 la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti! Turneul National „RHYTHM OF THE DANCE” va trece prin Constanta, Suceava, Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara, in perioada 24-30 Aprilie 2015.

About News Report