Aur pentru Romania la Campionatele Europene de Culturism si Fitness din Spania

Aur pentru Romania la Campionatele Europene de Culturism si Fitness din Spania
Comments Off on Aur pentru Romania la Campionatele Europene de Culturism si Fitness din Spania, 22/05/2016, by , in Evenimente

Federaţia Română de Culturism şi Fitness a adus din nou aur Romaniei in urma Campionatelor Europene de Culturism si Fitness desfasurate intre 4 si 8 mai in Santa Susana, Spania. Pe langa cele doua medalii de aur si una de argint obtinute de sportivii romani, Gabriel Toncean, Presedintele Federatiei Romane de Culturism şi Fitness, a obtinut recunoasterea internationala pentru conducerea federatiei fiind distins cu medalia de aur de catre Forumul Mondial (IFBB).

Sportivii romani au scris istorie si in 2016 la Campionatele Europene de Culturism si Fitness din Santa Susana, Spania. Roatis Alexandru si  Sulea Ioana sunt noii campioni europeni medaliati cu aur, iar Vasut Sebastian, medaliat cu argint, este vicecampion european la culturism si fitness. In plus, FRCF se mai poate lauda cu trei locuri 4 si un loc 5 si inalta distinctie primita de Presedintele Federatiei Romane. In 2015, romanii au reusit performanta de a castiga la acelasi campionat 4 medalii de aur, 1 medalie de argint și  4 medalii de bronz.

Nici Gabriel Toncean, Presedintele Federatiei Romane de Culturism şi Fitness, nu s-a lasat mai prejos si iata ca munca depusa in fruntea federatiei i-a fost rasplatita cu o binemeritata distinctie, primind in nume personal o medalie de aur pentru merite manageriale din  partea Forumului Mondial (IFBB).

“Am avut onorea sa primesc in nume personal MEDALIA DE AUR din partea Forumului Mondial (IFBB). Este cea mai inalta distinctie pe care mi-ar putea-o oferi sportul vreodata! Rodul muncii mele din ultimii 3 ani are recunostinta internationala, ceea ce ma motiveaza si mai mult pentru viitor. Sunt fericit, sunt emotionat si totodata parca nu imi vine sa cred. Multumesc echipei mele din cadrul FRCF, multumesc colegilor de la Lex Guard si bineinteles sotiei mele Simona Toncean, pentru ca fara voi nu as fi reusit asta. Si cel mai important multumesc tuturor cluburilor care mi-au oferit increderea si sansa de a conduce destinele Federatiei Romane de Culturism si Fitness” a declarat Gabriel Toncean, Presedintele Federatiei Romane de Culturism şi Fitness.

IMG_5315 aur pt rom

De la finele lui 2014 și până în prezent, Gabriel Toncean se poate mândri cu  o activitate laudabila in fruntea federatiei, aducand Romaniei 8 medalii de aur, 10 medalii de argint și  7 medalii de bronz la Campionatul Balcanic,  4 medalii de aur, 1 medalie de argint și  4 medalii de bronz la Campionatul European și 1 medalie de bronz la Campionatul Mondial.

Totodată, Gabriel Toncean a participat la congrese internaționale, a crescut gradul de pregătire în rândul sportivilor prin introducerea mai multor competiții anuale în cadrul federației, a facilitat înscrierea în competiții prin implementarea sistemului electronic și a atras noi parteneri pentru Federația Română de Culturism și Fitness. Pe lângă aceste realizări, presedintele FRCF se mai poate lăuda și cu o vizibilitate crescută în mass-media, o bună colaborare a federației cu Ministerul Tineretului și Sportului, o echipă sudată a membrilor Biroului Federal și organizarea unor cursuri si seminarii cu predarea unor lectori străini de renume mondial.

IMG_5268 aur pt rom

About Business life