Ăsta e VIITORUL! Amazon lansează un buton prin care poți comanda rapid produse uzuale

Ăsta e VIITORUL! Amazon lansează un buton prin care poți comanda rapid produse uzuale
Comments Off on Ăsta e VIITORUL! Amazon lansează un buton prin care poți comanda rapid produse uzuale, 02/04/2015, by , in Media & Brands

Dispozitivul numit Dash este un buton care poate fi lipit in diverse locuri din casa si apasat pentru a comanda produse cosmetice sau detergent.

Butonul are baterie si WiFi, iar apasarea lui lanseaza comanda care trebuie apoi confirmata pe smartphone. Eticheta are numele unui brand, iar micul dispozitiv poate fi lipit in functie de eticheta in locul in care ai nevoie de consumabile. Spre exemplu, poti lipi pe masina de spalat butonul cu eticheta Tide si comanzi detergent cand s-a terminat punga.

Totodată, dispozitivul Dash poate fi pus pe oglinda la la baie cu eticheta Gilette și poate fi folosit atunci când s-au terminat lamele de ras. Printr-o simplă apăsare.

Conform celui care l-a inventat, după apăsare, butonul se conecteaza prin WiFi cu smartphone-ul, comanda este lansata, insa trebuie confirmata de user prin dispozitivul mobil. Această măsură a fost luat pentru numeroasele case in care copii se joaca si ar putea apasa butoanele foarte des.

Butonul va fi disponibil doar pentru utilizatorilor serviciului Amazon Prime din SUA si initial va fi doar pe baza de invitatie, fiind posibil ca un utilizator sa aleaga maxim trei butoane.

Vezi AICI cum funcționează!

About News Report