Apple Watch va înlocui cheile automobilului

Apple Watch va înlocui cheile automobilului
Comments Off on Apple Watch va înlocui cheile automobilului, 02/03/2015, by , in Media & Brands

Noul dispozitiv Apple Watch, un ceas inteligent, ce urmează să fie prezentat de Apple pe 9 martie, va înlocui cheile de la automobil, iar bateria sa va fi încărcată o zi întreagă. Anunțul a fost făcut de Tim Cook, şeful companiei americane.

Apple Watche va fi mult mai mult decât un ceas inteligent. Tim Cook a acordat un interviu pentru cotidianul The Telegraph și a punctat faptul că ceasul de la Apple este realizat astfel încât să înlocuiască cheile de la maşină şi cardurile care sunt folosite în prezent în multe vehicule.

Conform lui Cook, bateria aparatului va avea destulă energie pentru utilizarea sa pe parcursul unei zile întregi şi se va încărca mai rapid decât un iPhone.

Gigantul american cu sediul în Cupertino, California, a programat un eveniment pe 9 martie, unde este aşteptată prezentarea Apple Watch, care va apărea în magazine în luna aprilie. Totodoată, Apple a dat comandă furnizorilor săi din Asia pentru producerea de 5 până la 6 milioane de ceasuri inteligente Apple Watch în primul trimestru al anului.

About News Report