Apple Watch nu le merge celor tatuați PE MÂNĂ

Apple Watch nu le merge celor tatuați PE MÂNĂ
Comments Off on Apple Watch nu le merge celor tatuați PE MÂNĂ, 05/05/2015, by , in Media & Brands

Apple Watch, unul dintre cele mai aşteptate gadgeturi de anul acesta, este disponibil în România de mai bine de două săptămâni. Gadgetul nu se adresează oricui. Tocmai de aceea, este posibil ca ceasul să nu funcționeze cum trebuie dacă posesorul are un tatuaj pe mână.

Un client american cu un tatuaj pe mână a încercat să folosească Apple Watch ca să-şi monitorizeze repriza de jogging, însă a fost imposibil pentru că numărătoarea se tot bloca.

Şi-a mutat ceasul pe cealaltă mână, netatuată, iar ceasul a mers perfect. A anunţat problema echipei de suport tehnic de la Apple, dar nu s-a găsit încă o soluţie.

De vină se pare că ar fi cernelurile speciale folosite la tatuaje, care blochează sau derutează unii senzori.

Modelul Watch Sport, cu carcasă din aluminiu, geam protector mineral și brățări din cauciuc sintetic, este disponibil în mai multe variante de culoare, în timp ce versiunea Watch are carcasă din oțel inoxidabil, curea din piele sau metalică și geam din safir. Ambele modele sunt disponibile atât în varianta de 38 mm, cât și de 42 mm. Pe site este disponibil și Apple Watch Edition, care are o carcasă din aur.

Prețul Apple Watch în România începe de la 1.849 lei, pentru Watch Sport, iar cel mai scump model, Apple Watch Edition, ajunge chiar la 79.999 lei.

Vezi mai jos filmulețul!

About News Report