Apple Watch a fost lansat. Vezi ce prețuri are gadgetul!

Apple Watch a fost lansat. Vezi ce prețuri are gadgetul!
Comments Off on Apple Watch a fost lansat. Vezi ce prețuri are gadgetul!, 10/03/2015, by , in Business today

Apple a prezentat luni Apple Watch, primul produs nou al companiei din ultimii cinci ani, un dispozitiv destinat sa facă informaţiile disponibile la încheietura mâinii.

Ceasul are o faţă care poate fi personalizată şi o baterie cu o durată de functionare de 18 ore, în condiţii normale de utilizare, a declarat directorul general al Apple, Tim Cook, la evenimentul de prezentare organizat la San Francisco.

“Apple Watch este cel mai avansat ceas creat vreodată, un mijloc revoluţionar de conectare cu ceilalţi. Este incredibil de precis, are o faţă traditionala şi una digitală, plina de detalii. Sau o faţă simplă, elegantă, fără nicio cifră. Una care exprimă timpul intr-un fel nemaintâlnit sau una pur si simplu amuzantă”, a spus Cook, aratandu-l pe Mickey Mouse.

Apple Watch va fi disponibil la precomandă începând din 10 aprilie, iar pe 24 aprilie va fi disponibil pentru a fi cumpărat în Australia, Canada, China, Franța, SUA, Hong Kong, Japonia, Germania sau Marea Britanie.

Dispozitivul va avea două dimensiuni, cu un model Sport cu preturi de 349 de dolari şi 399 de dolari, în timp ce versiunea mijloc de gama va avea un pret care porneste de la 549 de dolari. Pretul versiunii high-end a Apple Watch porneşte de la 10.000 de dolari.

Pentru a putea functiona pe deplin, Apple Watch, care este prevzut cu un ecran tactil color, trebuie sa fie conectat cu un iPhone. Ceasul va avea o aplicație dedicată pe iOS 8.2, care este disponibil începând de astăzi pentru download.

About News Report