Apple va produce 6 milioane de Apple Watch în primul trimestru

Apple va produce 6 milioane de Apple Watch în primul trimestru
Comments Off on Apple va produce 6 milioane de Apple Watch în primul trimestru, 18/02/2015, by , in Media & Brands

Apple a dat comandă furnizorilor săi din Asia pentru producerea de 5 până la 6 milioane de ceasuri inteligente Apple Watch în primul trimestru al anului.

Modelul de bază Apple Watch Sport va acoperi circa jumătate din producţia din primul trimestru și va fi lansat în luna aprilie. Modelul de mijloc Apple Watch va reprezenta o treime dintre unităţile nou produse, în timp ce restul producţiei va fi acoperită de modelul de vârf Apple Watch Edition, a cărui carcasă este realizată din aur de 18 karate.

Apple Watch Sport va fi disponibil la un preţ de 349 de dolari. Deşi compania nu a anunţat încă preţurile pentru celelalte modele, analiştii estimează că modelul de vârf va fi unul dintre cele mai scumpe produse ale Apple, depăşind pragul de 4.000 de dolari.

Totodată, americanii de la Apple intenţionează să crească producţia de Apple Watch Edition la peste 1 milion de unităţi pe lună în cel de-al doilea trimestru, anticipând o cerere mare pe piaţa din China, unde compania se bucură de o mare popularitate.

apple2

About News Report