APPLE a vândut UN NUMĂR RECORD de ceasuri inteligente în ziua lansării

APPLE a vândut UN NUMĂR RECORD de ceasuri inteligente în ziua lansării
Comments Off on APPLE a vândut UN NUMĂR RECORD de ceasuri inteligente în ziua lansării, 15/04/2015, by , in Media & Brands

Aproximativ 957.000 de americani au cumpărat cel puţin un Apple Watch vineri, la debutul pe piaţă al ceasului inteligent, adică aproximativ 1,2 milioane de unităţi în total, succesul iniţial al noului produs al companiei americane fiind peste cel înregistrat de lansarea primului iPhone în 2007.

Americanii au cheltuit, în medie, 503,83 dolari pentru un Apple Watch, 62% dintre clienţi alegând versiunea Sport, cea mai ieftină din gamă. Preţul unui astfel de ceas porneşte de la 349 de dolari.

Ceasul are o faţă care poate fi personalizată şi o baterie cu o durată de functionare de 18 ore, în condiţii normale de utilizare, a declarat directorul general al Apple.

Dispozitivul va avea două dimensiuni, cu un model Sport cu preturi de 349 de dolari şi 399 de dolari, în timp ce versiunea mijloc de gama va avea un pret care porneste de la 549 de dolari. Pretul versiunii high-end a Apple Watch porneşte de la 10.000 de dolari.

Pentru a putea functiona pe deplin, Apple Watch, care este prevzut cu un ecran tactil color, trebuie sa fie conectat cu un iPhone. Ceasul va avea o aplicație dedicată pe iOS 8.2, care este disponibil începând de astăzi pentru download.

În România, ceasul inteligent produs de Apple este disponibil la precomandă începând tot de vineri, pe site-ul unui furnizor de produse electronice, quickmobile.ro, cele 50 de variante ale gadgetului având preţuri între 1.850 de lei şi 80.000 de lei.

About News Report