Alte doua magazine Lidl si Kaufland se deschid in Eforie Nord si Bucuresti

Alte doua magazine Lidl si Kaufland se deschid in Eforie Nord si Bucuresti
Comments Off on Alte doua magazine Lidl si Kaufland se deschid in Eforie Nord si Bucuresti, 08/08/2014, by , in Business today

Companiile Lidl si Kaufland, ambele apartinand grupului german Schwarz, deschid noi magazine pe piata locala. Lidl in Eforie Nord si Kaufland in Bucuresti.

Reteaua de magazine Lidl va ajunge la un numar de 177 de unitati deschise in Romania, odata cu deschiderea noului magazin de la Eforie Nord.

De la inceputul lui 2014, Lidl a deschis alte opt magazine in Piatra Neamt, Iasi, Arad, Bucuresti, Popesti Leordeni, Craiova si Timisoara. Tot in aceasta perioada, a fost schimbata locatia unui magazin din Targu- Mures, iar o alta unitate din Drobeta Turnu Severin a fost inchisa. Pentru acest an, compania a anuntat alte 15 deschideri de noi magazine, urmand sa incheie 2014 cu 183 de unitati.

In acceasi zi cu Lidl, si Kaufland  va deschide un nou hipermarket in Capitala, mai exact in cartierul Bucurestii Noi, ajungand la o retea de 94 de unitati deschise pe teritoriul Romaniei, relateaza Mediafax.ro.

In primele sapte luni ale anului, reteaua Kaufland s-a extins in Oradea, Targu-Mures, Arad si Targoviste. Pana la sfarsitul lui 2014, se preconizeaza deschiderea altor cinci magazine in Bucuresti, Slatina, Gherla, Bacau si Vatra Dornei, astfel ca, retailerul va incheia anul cu 100 de unitati functionale in Romania.

Primul magazin Kaufland in tara noastra a fost deschis in 2005, iar Lidl a intrat pe piata locala in 2010, cand a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Cei doi retaileri au impreuna aproape 16.000 de angajati si afaceri de peste 2,5 miliarde de euro in Romania.

Foto: despremagazine.ro

About News Report