Alexandru Croitoru premiază jucătorii mai puțin norocoși prin Caravana Loto

Alexandru Croitoru premiază jucătorii mai puțin norocoși  prin Caravana Loto
Comments Off on Alexandru Croitoru premiază jucătorii mai puțin norocoși prin Caravana Loto, 03/12/2017, by , in Evenimente

Deși lozul lui norocos este fiul sâu în vârstă de aproape un anișor, îndrăgitul prezentator tv și director de marketing si vânzări al Loteriei Romane, Alexandru Croitoru, promite “lozuri” câștigătoare și jucătorilor loto mai putin norocoși printr-o caravană care va face înconjurul țării. Astfel, Alexandru Croitoru,  iese la colindat cu Caravana Loto în toată România și oferă premii în valoare de 30.000 lei.

loto

Caravana Loto merge în toate județele țării din 5 decembrie și până pe 31 decembrie și premiază persoanele care au la purtător un bilet Loto 6/49. Astfel, dacă ai o varianta de joc castigi 100 de lei, la 2 variante castigi 200 de lei, iar dacă ai 3 variante, 300 de lei.

“Finalul de an este unul plin de surprize pentru jucătorii Loteriei! Am pregătit împreună cu echipa mea de la marketing foarte multe surprize. Cine se întâlnește în perioada 5-31 decembrie cu echipa Caravana Loto și are un bilet la loto 6/49 la purtator, primește pe loc o sumă importantă de bani! Vom colinda toata țara! Fiți pe fază și nu uitați, doar jucând poți câștiga, nu este doar un slogan, este purul adevar” a  declarat Alexandru Croitoru, directorul de marketing si vânzări al Loteriei Romane.

Campania promoțională ”Caravana Loto 6/49” aduce jucătorilor fideli jocurilor posibilitatea de a câștiga, suplimentar, prin posesia și prezentarea biletului de joc, validat și valabil pentru cea mai apropiată extragere loto organizată pentru jocul Loto 6/49, reprezentanților Loteriei Române. Campania se desfășoară în perioada 05-31 decembrie 2017 în 41 de județe, respectiv: Alba – Arad – Argeș – Bacău – Bihor – Bistrița – Botoșani – Brăila – Brașov – Buzău – Călărași – Caraș – Cluj – Constanța – Covasna – Dâmbovița – Dolj – Galați – Giurgiu – Gorj – Harghita – Hunedoara – Ialomița – Iași – Maramureș – Mehedinți – Mureș – Neamț – Olt – Prahova – Sălaj – Satu Mare – Sibiu – Suceava – Teleorman – Timiș – Tulcea – Vâlcea – Vaslui – Vrancea – București (6 sectoare și zona limitrofă Ilfov), pentru a surprinde jucătorii care fac dovada participării la jocul Loto 6/49. Caravana Loto se desfășoară în locuri aglomerate, cu o bună vizibilitate și/sau în agențiile loto din orașele județelor mai sus menționate.

loto 2

În plus, echipa Loteriei Române poate acorda, ca premiu de consolare, câte un tricou inscripționat, persoanelor intervievate care în timpul desfășurării caravenei dovedesc prezență de spirit ori dau răspunsuri haioase. Prezentatorii emisiunii Lozul cel Mare difuzată pe TVR 1, Silvia Stanciu, Marius Rădmănăștean și Alexandru Croitoru însoțesc Caravana Loto prin țară, de unde vor trimite reportaje cu norocoșii câștigători.

Mai multe informatii despre campanie se regasesc pe site-ul Loteriei Romane http://www.loto.ro/images/upload//REGULAMENT%20-%20CARAVANA%20LOTO%20ed%20a%20II-a.pdf

 

About Business life