Alege cu grija ingredientele pachetelului pentru scoala

Alege cu grija ingredientele pachetelului pentru scoala
Comments Off on Alege cu grija ingredientele pachetelului pentru scoala, 24/01/2018, by , in Evenimente

Cand copiii intra in comunitate si, mai ales cand merg la scoala, au nevoie de energie suplimentara, pentru a rezista efortului fizic, intelectual si pentru a avea o imunitate buna.

Pachetelul pentru scoala al copilului ar trebui sa fie sanatos, proaspat, hranitor, diversificat in fiecare zi, dar mai ales pe placul celui mic. Adesea, parintii  intra in pana de idei si cumpara ceva din primul magazin in care intra.

In Europa si nu numai exista tot mai multe campanii media de inlocuire a mezelurilor si alimentelor prelucrate cu produse din peste pentru pachetelul zilnic al copilului,

Pestele este sursa de acizi grasi esentiali omega-3, proteine, vitaminele A, D, E, B12 si minerale cum ar fi potasiu, fier, fosfor sau seleniu.

Creierul copilului are mare nevoie de acizi grasi esentiali, iar carnea de peste previne anemia si ajuta la imbunatatirea vederii datorita nutrientilor pe care ii contine.

Si in Romania Negrro 2000 prin imaginea sa Chef  Patrizia recomanda gama de produse sanatoase  din peste  special gandite pentru a se pregati usor si repede si a se incadra perfect in pachetelul copilului.

Este necesar sa le oferim copiilor in alimentatie si renumitele grasimi sanatoase Omega-3 si Omega-6. Copiii au nevoie de toate acestea ca sa aiba acel surplus de energie in organism, care ii ajuta sa isi dezvolte  gandirea; cea mai buna sursa de acizi grasi si grasimi sanatoase este pestele, in special cel gras: somon, ton sau macrou.

Produsele recomandate  Negro 2000 – companie cu capital100% romanesc – se gasesc in toate magazinele : Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real, Mega Image.

Campania sustine ideea alimentatiei sanatoase si naturale pentru copii si adulti.

 

Voichita Todor

 

About Business life