Agerpres a lansat un flux gratuit cu cele mai importante știri ale momentului

Agerpres a lansat un flux gratuit cu cele mai importante știri ale momentului
Comments Off on Agerpres a lansat un flux gratuit cu cele mai importante știri ale momentului, 09/12/2015, by , in Media & Brands

Agerpres a lansat începând de marți, un flux public ce se adresează tuturor publicațiilor care doresc să acceseze în mod gratuit cele mai importante știri ale momentului din domeniile: politică, economie, justiție, social, sci&tech, sănătate, externe, cultură, mediu, sport, lifestyle, documentare.

“Agenția Națională de Presă vine în ajutorul mass-media din România, într-un moment dificil pentru colegii noștri, oferind gratuit o parte din fluxul său de știri. Suntem conștienți că rolul AGERPRES este și acela de a sprijini presa privată, pe cât posibil, în scopul final de a îmbunătăți nivelul de informare publică”, a precizat directorul general al Agerpres, Alexandru Giboi într-un comunicat.

Pentru se abona la fluxul public gratuit, cei interesați pot contacta Direcția Marketing la adresa de e-mail: marketing@agerpres.ro, pentru a le fi generate numele de utilizator și parola necesare accesării fluxului.

Conform conducerii Agerpres, agenția își continuă astfel misiunea de a informa prompt și obiectiv, astfel oferind presei din România posibilitatea de a se conecta în permanență la știri și materiale jurnalistice de calitate.

About News Report