Aeroportul OTOPENI are o aplicatie destinata pasagerilor

Aeroportul OTOPENI are o aplicatie destinata pasagerilor
Comments Off on Aeroportul OTOPENI are o aplicatie destinata pasagerilor, 27/10/2014, by , in Media & Brands

Aeroporturi Bucureşti a lansat vineri o aplicaţie de mobil destinată pasagerilor care utilizează serviciile Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Prin aceasta aplicatie pasagerii afla ultimele informaţii despre zboruri, porţile de îmbarcare sau traseul către aerogară.

Aplicatia poarta numele Henri AppPort si a fosta lansata pentru a veni in ajutorul celor 7,3 milioane de pasageri care trec anual prin aeroportul Otopeni.

“Prin intermediul acestei aplicaţii, denumită Henri AppPort, pasagerii pot afla informaţii în timp real despre statusul fiecărei curse aeriene programate să decoleze şi să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, având totodată posibilitatea de a identifica pe harta aeroportului care sunt ghişeele de check in şi porţile de îmbarcare repartizate fiecărui zbor. De asemenea, aplicaţia prezintă utilizatorilor poziţionarea pe hartă a magazinelor şi spaţiilor de servicii (farmacie, frizerie, standuri de ziare etc), dar şi reducerile şi ofertele din restaurante şi cafenele”, se arată într-un comunicat al companiei care administrează aeroporturile Capitalei.

Aplicaţia a fost dezvoltată pentru Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti de către Alpha Rocas România, are variante în limba română şi în engleză şi este disponibilă pentru sistemele de operare Google Android şi Apple IOS

About News Report