Aeroportul din Suceava a fost redeschis

Aeroportul din Suceava a fost redeschis
Comments Off on Aeroportul din Suceava a fost redeschis, 26/10/2015, by , in Business today

Aeroportul Internaţional Suceava, modernizat printr-un proiect în valoare de 105 milioane de lei din fonduri europene, a fost redeschis, duminică, după mai mult de un an de lucrări.

Aeroportul a fost deschis traficului internaţional începând de duminică şi chiar în cursul serii de duminică a aterizat o cursă charter, iar din 12 noiembrie Tarom ar urma să reia cursele regulate.

Aeroportul Internaţional Suceava a fost modernizat printr-un proiect în valoare de 105 milioane de lei din fonduri europene. Lucrările vor continua până pe 10 decembrie timp în care vor mai fi puse acostamente pentru creşterea siguranţei.

Totodată, Consiliul Judeţean Suceava continuă programul de modernizare a facilităţilor aeroportuare prin amenajarea unui nou terminal de pasageri şi cargo, folosind o mare parte din construcţiile Centrului Economic Bucovina Suceava aflat în proximitate, inclusiv pavilionul expoziţional care va fi terminalul pentru îmbarcare pentru destinaţii externe. Pentru acest proiect, Aeroportul Suceava a obţinut o finanţare de 100.000 de lei în vederea efectuării studiului de fezabilitate, urmând ca din primăvara anului viitor să înceapă lucrările de amenajare a noului terminal.

Foto: svnews.ro

About News Report