Acum poți vedea recifurile de corali! Google Street View are si locatii subacvatice

Acum poți vedea recifurile de corali! Google Street View are si locatii subacvatice
Comments Off on Acum poți vedea recifurile de corali! Google Street View are si locatii subacvatice, 09/06/2015, by , in Media & Brands

De curand, Google a extins colecţia de imagini Street View cu 40 de noi locatii exotice, invitand utilizatorii sa inoate alaturi de balene in largul insulelor Cook, sa viziteze recifurile de corali din zona insulei Bali, sau sa se plimbe pe plajele din Samoa.

Colectia de imagini subacvatice oferita prin serviciul Street View are parte de una dintre cele mai ample extinderi de pana acum, posibila prin participarea si altor organizatii ca  Office of National Marine Sanctuaries din cadrul agentiei americane NOAA si Chagos Conversation Trust  – o entitate care promoveaza conservarea faunei marine din zona arhipelagului Chagos.

Potrivit go4it.ro, proiectul a inceput in anul 2012 in colaborare cu The Catlin Seaview Survey, iar scopul lui este de a inspira oamenii sa afle cat mai multe lucruri despre oceanele planetei.

˝In ciuda importantei vitale pe care o au, oceanele se schimba cu rapiditate sub efectul schimbarilor climatice, al poluarii si pescuitului excesiv, subiectul devenind una dintre cele mai grave probleme de mediu cu care ne confruntam astazi˝, a declarat un purtator de cuvant al companiei.

About News Report