A fost lansat programul “Litoralul pentru toti”, editia de toamna

A fost lansat programul “Litoralul pentru toti”, editia de toamna
Comments Off on A fost lansat programul “Litoralul pentru toti”, editia de toamna, 18/08/2015, by , in Business today

Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD) si patronatele din turism au anuntat luni lansarea editiei de toamna a programului “Litoralul pentru Toti”, cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc pornind de la 205 lei de persoana pentru sase nopti de cazare. Acestia precizeaza ca la actuala editie sunt practicate aceleasi tarife ca la editia de primavara. Programul se va desfasura in perioada 31 august-11 octombrie.

De exemplu, pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de 6 nopti/persoana sunt de 205 lei la hotelurile de o stea, fara mic dejun, si de 235 lei la un hotel de doua stele, ajungand la 265 lei la unitatile de cazare de trei stele.

Pentru turistii care aleg sa stea la un hotel de doua stele, varianta cu mic dejun, preturile ajung la 315 lei de persoana, pentru sase nopti de cazare, si merg pana la 425 lei la hotelurile de trei stele. Pentru un sejur de sase nopti cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun, pretul este de 485 lei, respectiv de 605 lei pentru hotelurile de cinci stele. In ceea ce priveste sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru aceasta editie (un sejur de sase nopti de persoana) pornesc de la 159 de lei la un hotel de o stea, fara mic dejun si ajung la 469 lei la hotelurile de cinci stele, cu mic dejun inclus. Reprezentantii agentiilor de turism spun ca tarifele indicate exprima o recomandare maximala, valoarea acestora fiind stabilita de fiecare prestator in parte.

“Ne asteptam la un numar de turisti mai mare in acest an, fata de editiile anterioare. Agentiile de turism care participa la realizarea programului Litoralul pentru Toti au primit cereri pentru astfel de vacante cu mult timp inainte de lansarea acestuia. In plus, speram ca vremea sa fie buna in cele sase saptamani de program, astfel incat sa reprezinte o atractie pentru cei care aleg sa petreaca o saptamana pe litoral in extrasezon”, a spus Aurelian Marin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, potrivit Mediafax.ro.

About News Report