A 3-a ediție a INCOMING ROMANIA TRAVEL FORUM va avea loc la București

A 3-a ediție a INCOMING ROMANIA TRAVEL FORUM va avea loc la București
Comments Off on A 3-a ediție a INCOMING ROMANIA TRAVEL FORUM va avea loc la București, 07/10/2015, by , in Evenimente

A 3-a editie a Incoming Romania Travel Forum va avea loc pe 10 noiembrie, la hotelul Caro din Bucuresti. Durata Forumului: 09.00 – 18.30.

Evenimentul este organizat de Innovation Travel cu sprijinul Autorităţii Nationale de Turism. Va reuni peste 350 de de touroperatori, de profesionişti în turism şi de reprezentanţi ai mass-media.

Printre temele dezbătute la eveniment se numără: – Modalităţi de promovare turistică a României, Importanţa industriei de evenimente (MICE) pentru România, Turismul rural românesc, Turismul balnear românesc, Circuitele culturale, Turismul de masă (munte, litoral) şi valorificarea acestuia pe pieţele externe, Presa de turism, de la offline la online, Strategii de relaţii publice pentru promovarea turistică a României, Potenţialul turistic al Bucureştiului şi al marilor oraşe din România, Turismul românesc şi infrastructura de transport, Promovarea României prin evenimente sportive, Colaborarea dintre touroperatori şi hotelieri, Turismul dunărean de croaziere, Oportunităţi de promovare pe pieţe de pe alte continente, Turism ştiintific, Bucureşti – o destinaţie turistică, Capitala Culturală a Europei 2021 – oportunitate pentru România, Posibilităţi de promovare pe pieţele externe.

Businessavenue.ro este partener media al acestui eveniment.

About News Report