5 aplicatii utile pe care ar trebui să le folosească orice agent imobiliar

5 aplicatii utile pe care ar trebui să le folosească orice agent imobiliar
Comments Off on 5 aplicatii utile pe care ar trebui să le folosească orice agent imobiliar, 08/01/2015, by , in Lifestyle

Sunteti fani al noilor tehnologii? O aplicatie poate fi o salvare reala a unei situatii dificile. Nu ne e rusine sa recunoastem ca orice ajutor este binevenit, mai ales in cazul in care trebuie sa apasam doar butonul download pentru a ne usura munca. Site-ul businessavenue.ro va vine in ajutor cu o lista cu cele mai bune cinci aplicatii pe care le puteti folosi zi de zi. Aceste inventii minunate va pot ajuta sa va organizati programul, sa va amintiti parolele si, pot stoca informatiile utile pe care le puteti accesa cu doar un click.

1.    DocuSign (disponibila pe Apple Store, Google Play si Windows Store)
DocuSign este una dintre cele mai convenabile instrumente pentru un agent imobiliar sau pentru orice alt om de afaceri. Aceasta aplicatie este usor de utilizat si va permite sa semnati documente oriunde in lume! Alicatia va permite sa faceti afacerile in trafic sau oriunde va aflati.  Aceasta este ideala pentru orice agent imobiliar – mai ales celor care le place sa participe la conferinte imobiliare. DocuSign utilizeaza formate de fisiere folosite in mod obisnuit (Word, Excel, PDF, text si fisiere imagine), precum si serviciile cloud (Box, Dropbox, Evernote, Google Drive, OneDrive). DocuSign recunoaste si converteste campuri de formular PDF. (Acest lucru este extrem de util pentru agentii imobiliari!) Toate acordurile rezultate sunt stocate in DocuSign, care este criptat si in conditii de siguranta.

2.    LastPass (disponibila pe Apple Store, Google Play si Windows Store)
Aplicatia LastPass va permite sa stocati in conditii de siguranta toate parolele si sa le accesati de pe orice dispozitiv folosind doar autentificarea LastPass, reprezentata de parola de logare, singura de care este nevoie sa va amintiti. Daca lucrati cu o echipa, de asemenea, puteti configura un cont LastPass Enterprise pentru a asigura activele companiei dumneavoastra.  LastPass iti poate ajuta angajatii sa economiseasca timp, sa nu mai reseteze parolele si sa fie productivi.

3.    Dropbox (disponibila pe Apple Store, Google Play si Windows Store)
Dupa ce instalati aplicatia Dropbox pe calculator, orice fisier care va intereseaza (documente, poze, muzica) pot fi disponibile exact in aceeasi forma pe toate calculatoarele pe care le folositi. Daca ai modificat un fisier pe oricare din aceste calculatoare, el este automat sincronizat si pe celelalte.
Poti sa incepi sa lucrezi la un document de pe telefon cand esti in metrou si daca vrei sa ii schimbi ceva, poti sa continui ideea la birou si eventual sa ii dai retusul final cand ai ajuns acasa. Aceasta aplicatie este o necesitate pentru orice agent imobiliar, dar si pentru oamenii ocupati.

4.    Waze (disponibila pe Apple Store, Google Play si Windows Store)
Waze este aplicatia de navigatie si trafic cu cea mai mare comunitate din lume. Va puteti alatura celorlalti soferi din zona dumneavoastra ce impart in timp real date din trafic si informatii de pe drum, salvand timp si bani pe carburant pentru toti, in naveta zilnica.
Wave calculeaza intotdeauna cel mai rapid drum pana la destinatie pe baza informatiilor colectate. Exista o caracteristica care va permite sa creati evenimente si puteti afla ce persoane au sosit la petrecerea dumneavoastra.

5.    The Weather Channel (disponibila pe Apple Store, Google Play si Windows Store)
Aceasta aplicatie va permite sa aflati cate grade sunt afara pentru a sti ce haine sa purtati in functie de prognoza meteo. Aplicatia va ajuta sa aflati prognoza meteo pentru localitatea in care va aflati pentru urmatoarele 36 de ore sau pentru 10 zile. The Weather Channel include totodata si un sistem de alerte pentru vreme extrema, care apare in bara de notificari alaturi de temperatura curenta. In plus aveti posibilitatea de a vizualiza harti radar prin intermediul Google Maps. Aplicatia va mai ofera posibilitatea sa incarcati fotografii pentru a-i ajuta pe toti utilizatorii sa fie la curent cu vremea.

About News Report