“Codul Fericirii ” by Diana Parvu

“Codul Fericirii ” by Diana Parvu
Comments Off on “Codul Fericirii ” by Diana Parvu, 03/07/2017, by , in Lifestyle

Diana Parvu, prezentatoarea rubricii Codul Fericirii din cadrul Stirilor Kanal D, are experienta de peste 10 ani in televiziune, insa iubeste audio-vizualul inca de mica, atunci cand se imagina lucrand in media prezentand spectacole in fata blocului sau in fata familiei adunate de sarbatori. Si-a inceput cariera intr-o agentie de PR unde lucra pentru companii internationale, iar trecerea catre televiziune s-a produs firesc, odata cu un eveniment organizat de ea pe care a trebuit sa-l si prezinte in ultimul moment, reusind sa impresioneze audienta.

In prezent, Diana si-a vazut visul cu ochii si prezinta un proiect de suflet pentru ea, “Codul fericirii”, rubrica din cadrul Stirilor Kanal D, difuzata in fiecare miercuri de la ora 19:00. “Pastila”  de fericire  este pentru minte, trup si suflet si isi propune sa aduca zambete pe chipurile telespectatorilor, sa relaxeze dupa o zi grea si sa aduca informatii noi in rezolvarea micilor probleme cotidiene, care, uneori, ne pun in situatii limita.

“Mi-am dorit sa fac ceva care sa ajute, care sa conteze si sa aiba substanta. Uneori avem nevoie si de putina fericire, zambete, avem nevoie sa ne focusam  si pe lucruri pozitive si sunt sigura ca in viata fiecaruia dintre noi exista ceva frumos pentru care merita sa zambim, sa multumim si sa fim feiriciti.”

IMG_4185

BA : Cand a inceput pasiunea ta pentru Televiziune?

Diana Parvu : Mi-am dorit sa fac televiziune inca de cand eram in liceu, daca nu mai devreme. Imi amintesc ca ne jucam in fata blocului, faceam spectacole si desigur aveam si prezentatori. Cantam si prin casa si imi imaginam ca sunt in fata unui public numeros, imi repetam discursurile, aveam treburi serioase, ca sa zic asa.A, si sa stiti ca mereu mi se spunea ca aduc fericire si veselie oriunde ma duceam, eram mereu cu zambetul pe buze.

IMG_6275

BA: Cum a aparut rubrica „Codul fericirii”  in Jurnalul Kanal D?

Diana Parvu : Eu cred ca atunci cand iti doresti ceva, universul lucreaza la visul tau si iata ca asta mi s-a demonstrat. Mi-am dorit si uite ca ,desi la baza sunt economist, am reusit sa-mi traiesc visul cu ochii. Acum aproape 7 ani am inceput sa lucrez la Stirile Kanal D, iar “Codul Fericirii” a fost creat din dorinta de a schimba ceva in viata oamenilor, in sensul ca da, viata e grea si nedreapta dar… sunt atatea lucruri simple de care merita sa ne bucuram. In acelasi timp mi-am dorit sa aduc zambete  si fericire pe chipurile oamenilor, nu degeaba spun in fiecare miercuri “Nu uitati sa zambiti, e gratis”. “Codul Fericirii” este o rubrica impartita in minte, trup si suflet si este difuzata in fiecare miercuri in cadrul Stirilor Kanal D  de la ora 19:00. Poate ca nu oricine isi permite sa mearga la psiholog sau la sala, sau poate ca nu toata lumea stie cum sa reactioneze in diverse situatii in viata. Ei bine, in aceasta rubrica incerc sa raspund la intrebari pe care cu totii ni le punem zi de zi, totul insa are o nota pozitiva, ceea ce este foarte important, cred eu, in ziua de astazi. Sa fim pozitivi si sa credem ca dincolo de orice rau ne asteapta ceva MINUNAT.

IMG_6780

BA :  Cum impaci viata privata cu cea profesionala si unde te vezi peste 5 ani?

Diana Parvu : Am norocul ca eu si iubitul meu sa lucram in acelasi domeniu si atunci fiecare intelege ce are celalalt de facut si ne sustinem reciproc.

Secretul succesului consta in faptul ca trebuie sa muncesti foarte mult pentru ceea ce iti doresti,  sa fii perseverent si sa stii sa nu renunti la visul tau indiferent de situatie.

Peste 5 ani ma vad aducand si mai multe zambete si bucurie in casele tuturor romanilor, abia am inceput.

 

IMG_6778

About Business life